Migros yeniden dev kampanyalarla geliyor!

Migros yeniden dev kampanyalarla geliyor!

Migros, müşterilerinin beğenisini kazanan ve talep gören kampanyalarına yenilerini ekleyerek devam ediyor. Yeni başlatılan kampanyalar ile raflar adeta boşalacak. İşte Migros'un bu hafta başlattığı özel kampanyalar ve bedava ürünler...

Hediye çeki ve bedava ürünler

Migros, müşterilerine çeşitli hediyeler sunarak alışveriş keyfini arttırıyor. Şu anda devam eden kampanyalardan biri, Odealı olanlara 31 Mayıs 2024 tarihine kadar 1.000 TL Migros Sanal Market Hediye Çeki veriliyor. Bunun için yapmanız gereken Migros Odea ile iş birliği yaparak MIGROS24 kodunu Odea uygulamasına girmek.

Ayrıca, Tıkla Gel Al Teslimatına Özel 100 TL İndirim kampanyası da aktif. 09 Mayıs 2024 tarihine kadar bu kampanyadan faydalanmak için teslimat yönteminizi Tıkla Gel Al olarak seçip il, ilçe ve teslim alacağınız mağazayı belirlemeniz yeterli.

Arkadaşını davet et, indirim kazan!

Migros'un başlattığı bir diğer kampanya ise arkadaşını davet edene 50 TL indirim. Davetinizi kabul edip sipariş veren her arkadaşınız için siz ve davet ettiğiniz arkadaşınız 50 TL indirim kazanabilirsiniz. Toplamda 5 kişiye gönderip toplamda 250 TL indirim kazanabilirsiniz.

Bir alana bir bedava ürünler

Migros'ta başlayan bir diğer kampanya ise bir alana bir bedava ürünler. İşte bu kampanyaya dahil olan ürünler:

Ürün

Fiyat (TL)

İkinci Ürün Bedava

Lipton Filiz Demlik Poşet Çay 48'li

86,90

Evet

Dove Serum Saç Bakım Kremi (Çeşitleri)

159,95

Evet

Pantene Miracles Hydra Glow Gece Serumu

358,95

Evet

Bu kampanyalarla Migros, müşterilerine alışveriş keyfini ve fırsatları bir arada sunuyor. Bedava ürün kampanyası 6 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek, bu fırsatları kaçırmayın!